Τηλέφωνο : 2104830060

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Κρασιά

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται και στο χώρο της τροφοδοσίας επιχειρήσεων όπως :

  • Εστιατόρια
  • Μεζεδοπωλεία
  • Σκάφοι / Yachts
  • Ξενοδοχεία
  • Catering

Εστιατόρια : Το κρεοπωλείο μας «Φάρμα Παρνασσού» βρίσκεται κοντά στον επαγγελματία που επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες τους κάτι ιδιαίτερο, αυθεντικό και μοναδικό. Με αίσθημα ευθύνης σχεδιάζουμε και δημιουργούμε τις γευστικές προτάσεις για τα menu των εστιατορείων αφού πρώτα ακούσουμε προσεχτικά τις ανάγκες του καταστήματος.

Ταβέρνες : Αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτηση μικρών σημείων εστίασης όπως ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, κουτούκια με επιλεγμένα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα και προϊόντα.

Σκάφοι / Yachts : Εξυπηρετούμε Σκάφοι και Yachts στην Μαρίνα Αθηνών, Μαρίνα Φλοίσβου και όπού αλλού μας προταθεί από τους παλάτες μας. Με ευθύνη και σιγουριά σχεδιάζουμε μαζί με τους chefs τα μενού που θα εξηπηρετούν στο κέραιο τις ανάγκες του πληρώματος αλλά και των επιβατών.

Ξενοδοχεία : Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία ξενοδοχειακών μονάδων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και των chefs.

Catering : Στον τομέα του catering ερχόμαστε με μοναδικές προτάσεις και γευστικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με αγνα, αυθεντικά κρέατα και προϊόντα που χαρίζουν γευστικές απολαύσεις και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.