Τηλέφωνο : 2104830060

Η ιστορία μας

Στο Νέο Φάληρο που κρατάει ακόμη όλα τα χαρακτηριστικά της παλιάς, καλής γειτονιάς, και στη γωνία της Λεωφόρου Ειρήνης με την οδό Καραϊσκάκη 6, μας περιμένει η «Φάρμα Παρνασσού» για να μας εξυπηρετήσει σε ότι θέλουμε, από επιλεγμένα, ελληνικά και ψαγμένα κρέατα. Ο Γιώργος και ο Κώστας Μιχάλης, παρότι σπουδαγμένοι, επέλεξαν να συνεχίσουν μια παράδοση τεσσάρων γενεών και να έρθουν από την Λειβαδιά, στην ήσυχη αυτή πειραϊκή γειτονιά, για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν. Να επιλέγουν και να προσφέρουν στους πελάτες τους, ότι καλύτερο διαθέτουν οι μικροί κτηνοτρόφοι της Ελλάδας.

Μεγαλωμένοι στον Άγιο Γεώργιο, κοντά στην Λειβαδιά, με τον πατέρα τους Νίκο Μιχάλη να διευθύνει στο χωριό, την φάρμα τους καθώς και την χασαποταβέρνα τους, αλλά και να ταξιδεύει σ όλη την Ελλάδα για να βρει τα καλύτερα κρέατα, διδάχτηκαν από παιδιά την αποστολή τους: να επιλέγουν και να προσφέρουν κι αυτοί ότι καλύτερο διαθέτουν οι ελληνικές φάρμες, κυρίως της Βορείου Ελλάδος, που τις γνώρισαν ως παιδιά, στα ταξίδια που έκαναν δίπλα στον πατέρα τους.

Έτσι, στο κατάστημά τους, με την επωνυμία «Φάρμα Παρνασσού» μπορείτε να βρείτε, μοσχάρια από την Βόρειο Ελλάδα, ακόμη και ελευθέρας βοσκής, όλα πιστοποιημένα ελληνικά, με το κρέας τους μαλακό και τρυφερό, ότι πρέπει για πεντανόστιμες μπριζόλες. Κατσίκια από τον Παρνασσό και την Κάρυστο, αρνιά από την Ήπειρο και την Στερεά Ελλάδα, κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής αλλά και το περίφημο μαύρο χοιρινό που εκτρέφεται στην Βόρειο Ελλάδα και είναι γνωστό για το γευστικό του κρέας. Να μην ξεχάσουμε και το ρολό, από κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας, αλλά και το μπιφτέκι, από μοσχάρι, κοτόπουλο και γαλοπούλα. Υπάρχει ακόμη μια επιλεγμένη γκάμα τυριών απο την Κρήτη και την Στερεά Ελλάδα αλλά ρωτήστε και για τα «σπιτικά» αυγά από την Λειβαδιά. Τα λουκάνικα που διαθέτει η «Φάρμα Παρνασσού» είναι φτιαγμένα από τα χέρια του πατέρα, που αποτελεί και την κεφαλή του καταστήματος. Φτιαγμένα με μια πατροπαράδοτη συνταγή, με καθαρή πρώτη ύλη από επιλεγμένα κρέατα, θα τα βρείτε από χοιρινό ή σκέτο μοσχάρι.

Το κρεοπωλείο του Γιώργου και του Κώστα Μιχάλη, διαθέτει και ένα υπέροχο μυστικό, που όμως δεν είναι καθόλου μυστικό. Θα το εντοπίσετε παντού επειδή είναι αεικίνητο και πανταχού παρών όπως κάθε Ελληνίδα μάνα. Η αγαπητή στους πελάτες, ευγενική και ακούραστη κυρία Άννα, η μητέρα τους, είναι η τρυφερή καρδιά του καταστήματος, εκπέμπει την επαγγελματική της συνείδηση παντού, την φροντίδα για την απόλυτη καθαριότητα που εκπέμπεται από παντού και βεβαίως είναι η υπεύθυνη για τα νοστιμότατα και σφιχτοδεμένα ντολμαδάκια που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, αλλά και για τα διάσημα σε όλη τη γειτονιά, γαρδουμπάκια της, με τα υλικά τους, πλυμένα και φροντισμένα από τα χέρια της.

Περιηγηθείτε στο site της «Φάρμας Παρνασσού» για να ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές σε κάθε είδους κρέατα.

Παππούς Νίκος με Γιώργο και Κώστα